среда, 7 сентября 2011 г.


Euroopa Parlamendi infobüroo Eestis ja ajakiri Täheke kuulutavad koostöös häirekeskusega välja hädaabinumbri teemalise joonistusvõistluse "112".  Kõik lapsed vanuses 4-12 on oodatud osalema!

112 on Euroopa Liidu ühtne ja tasuta hädaabinumber, mis 2011. aastal sai 20-aastaseks.  
Millistes olukordades helistada numbrile 112? Millisena näed päästeteenistuse (politsei, tuletõrje või kiirabi) tööd? Mis on hädaolukorras kõige olulisem?  Ootame joonistusi sellest, mis sulle seostub teemaga "112".

Eri tehnikates, fantaasiarikkad joonistused palume saata 14. oktoobriks 2011 aadressile : Euroopa Parlamendi infobüroo Rävala pst 4, 10143 Tallinn.

Tööde tagaküljele tuleb selgelt märkida autori nimi, vanus, kool ja klass või lastead ja rühm ning  töö pealkiri. Kui tööl on olnud juhendaja, siis ka juhendaja nimi. NB! Saadetuid töid ei tagastata.
Parimatest töödest koostatakse Euroopa Parlamendi 2012. aasta lauakalender, samuti avatakse valitud töödest näitus Euroopa Liidu majas.  Oma lemmiktööd valivad ja eripreemiad annavad välja Eestist valitud Euroopa Parlamendi saadikud, ajakiri Täheke ja häirekeskus.


Helina Mäll
Eurooopa Parlamendi infobüroo

Комментариев нет:

Отправить комментарий